Društvene mreže

NUNS-ov Twitter intervju: Mediji i korupcija

U sredu, 25.07.2012. od 12 do 14 časova, Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) realizovaće twitter intervju sa temom “Mediji i korupcija“.

NUNS napominje da je ovo samo početak čitavog serijala twitter intervjua sa istaknutim novinarima i medijskim ekspertima koji će postati stalna praksa.

Uz učešće tviteraša otvoriće se i odgovoriti na neka od najvažnijih pitanja sa kojima se suočava novinarstvo kao profesija. U sredu, na pitanja o medijima i korupciji odgovaraće Zlatko Minić, web urednik Novog magazina, preko twitter naloga NUNS-a: @nuns_1994

Intervju se može pratiti preko #nunsintervju

Vaš sagovornik

Zlatko Minić, rođen 1971. godine, diplomirao na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U novinarstvu od 1994. godine, saradnik više domaćih i stranih medijskih kuća. Od 1999. do 2011. godine u Novinskoj agenciji Beta na poslovima novinara, urednika veb portala, urednika unutrašnjopolitičke redakcije i zamenika glavnog urednika. Od 2009. godine član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, kao predstavnik medija. Od 2011. urednik internet portala nedeljnika Novi magazin. Bio član radne grupe za izmene i dopune Kodeksa novinara Srbije.

Leave a Reply