Društvene mreže

Onlajn gledanje u šolju

Mnogi tvrde da ne mogu da zamisle svoj dan, a da nisu popili barem jednu šoljicu kafe, drugi razgovori sa prijateljima počinju tek kad je kafa spremna za ispijanje.

Pored toga što je sredstvo za druženje i razbuđivanje, ovaj napitak je i sredstvo za proricanje sudbine. Okretanje šoljice i razgovori o budućnosti, sreći u ljubavi, karijeri, takođe su mnogima postali ritual.

Danas internet i društvene mreže mogu gotovo sve, pa i da omoguće dodatnu zabavu dok uživate u svom omiljenom jutarnjem ritualu.

Brend Doncafé pokrenuo je prvu akciju online gledanja u šolju pod imenom“Šoljoskop”, zahvaljujući kojem, putem Twittera, svi korisnici ove društvene mreže mogu na jednostavan način da saznaju šta je to što im poručuju mistične i tajanstvene šare koje se stvaraju u talogu na dnu šoljice.

Ne morate više brinuti o tome da li ste dovoljno maštoviti i vešti u tumačenju skrivenih simbola u talogu kafe. Dovoljno je da popijete svoju kafu, prevrnete šolju i nakon pet minuta uslikate razliveni talog a fotografiju pošaljete na twitter nalog @Ljubitelji_kafe.

Ko zna, možda će vam Tviter nešto i “pogoditi”.

Leave a Reply