Društvene mreže

Početak rada prve domaće društve mreže “VIPer” obeležen žurkom

Početak rada prve srpske društvene mreže “VIPer“, obeležen je sinoć žurkom u lanč baru “Santo Domingo”.

Pozovu da prisustvuje svečanoj promociji, odazvao se veliki broj poznatih ličnosti koji svakodnevno putem ove mreže, te redovnim ažuriranjem svog profila na “VIPer”-u, omogućavaju fanovima da budu u toku i na taj način saznaju gde su i šta rade. Brojni korisnici i prijatalji “VIP-era” uživali su sinoć u koktelima i sjajnoj atmosferi.

Svoje oduševljenje zbog novog načina komuniciranja sa obožavaocima nisu krile ni folk zvezde Indira Radić, Mia, Anabela, Goga Sekulić, kao ni Jovan Stefanović, te Danijel Pavlović koji je došao u društvu devojke Danke, Marko “187”, voditelji Vlada Stanojević i Boško Jakovljević i mnogi drugi. U zvaničnom obraćanju prisutnima, direktor “Svet media” Sreten Radović naglasio da “VIPer” kao društvena mreža garantuje verodostojnost, odnosno da podaci koji su postavljeni na sajt pripadaju VIP osobama. Sinoćna žurka potvrdila je da “VIPer” postaje najposećenja domaća socijalna mreža.

Ako do sada niste postali njen član obavezno posetite novi veliki hit na regionalnoj internet sceni i postanite deo mreže http://www.viper.co.rs/!

Leave a Reply