Društvene mreže

Prva Vračar Twitter konferencija #VračarTC

Gradska opština Vračar organizuje u četvrtak, 3. novembra 2011. godine u 18:00 časova u skupštinskoj sali u Njegoševoj 77, prvu Tviter konferenciju. Konferenciju organizujemo jer opština Vračar želi još napredniju komunikaciju sa sugrađanima, da Vračarcima omogući da uvek imaju najbolje informacije. Ovo je prva Tviter konferencija koju organizuje jedna državna institucija u Srbiji.

Vračarci mogu da biraju kako će se informisati. Već pet godina radi Kol centar čiji je broj telefona 360-2-380, građani mogu poslati SMS na 6633, a na raspolaganju je i MMS rešenje – fotografiju komunalnog problema građani mogu poslati na 065/360-2-380 i uvek će dobiti odgovor na koji način je njihov problem moguće rešiti, a kada problem bude rešen i fotografiju rešenja. Od ove godine uveden je i servis „Građanin – inspektor“ za brzo i efikasno rešavanje komunalnih problema. Građani mogu postaviti pitanje predsedniku opštine elektronskom poštom ili lično na „Kafi sa predsednikom“, a unapređuje se komunikacija i preko Tvitera. Ovom Tviter konferencijom svi zainteresovani građani će se upoznati sa pogodnostima i prednostima Tvitera kao savremenog i neposrednog načina komunikacije sa državnim institucijama.

Na prvoj Vračar Tviter konferenciji razgovaraće se o prednostima i pozitivnim aspektima, ali i opasnostima Tvitera sa predsednicima opštine, PR menadžerima, narodnim poslanicima, sa svima koji su svoj rad već unapredili putem ove društvene mreže. Imena učesnika objavićemo uskoro na Tviter nalogu Gradske opštine Vračar https://twitter.com/#/VracarGO .

Program konferencije:

• 18.00-18.20 Twitter for Dummies & Professionals #VracarTC #dummpro
• 18.30-18.50 Tviter kampanje & PR aktivnosti #VracarTC #prakt
• 19.00-19.20 Tviter i lokalna samouprava #VracarTC #opstina
• 19.30-19.50 Tviter i narodni poslanici #VracarTC #poslanik

Leave a Reply