Društvene mreže

Srpska igra “Top Eleven Football Manager” na Facebooku ima preko 100 hiljada igrača

Igra “Top Eleven Football Manager” za Facebook koju je kreirala domaća  startup kompanije Nordeus doo, objavljena je pre nešto manje od 3 meseca i već ima preko 100.000 mesečno aktivnih igrača iz celog Sveta, i ova brojka se konstantno povećava. Čitav projekat je razvijen i dalje se razvija u Beogradu, što je veoma zanimljivo s obzirom da svakodnevno vidimo kupoprodaje kompanija koje se bave razvojem igara za Facebook, a radi se o stotinama miliona dolara.

Autori ove igre su Nikola Jelisavac, Milan Jovović, Nikola Kukrika, Branko Milutinović i Ivan Stojisavljević. Kao pasionirani igrači raznih Football Managera, uvideli su da poklonika ove verste igre ima naravno i na FB, te su smatrali da će igra doneti nešto novo na Facebook gaming scenu i doneti dosta zabave mnogobrojnim fanovima fudbala (a i prvenstvo sveta nam dolazi). Po našem mišljenju, igranje u grupi sa prijateljima je glavni pravac razvoja igara i Facebook je za to idealna platforma.

18 thoughts on “Srpska igra “Top Eleven Football Manager” na Facebooku ima preko 100 hiljada igrača

 1. aleksa

  igrica je super…msm… nema mane!!!
  samo jedna, 1 token se dobija swakog dana!
  ali dobro se snalazimo!! :D

 2. suad

  igrica je fenomenalna..sad sam dobio dva nova igraca iz moje fudbalske sk. i pruzaju maximun u prijateljskoj utakmici…imam jednu premedbu zasto se na facebook javljaju likovi sa linkom koji daju besplatne tokene..molim vas da to resite i da moze da se salje token i novac prijateljim ili da se pozamljuje igraci.. i igrica bi bila vrh..vrhova

 3. jovica

  vec nekoliko dana tacnije 15ak nemam ponudu igraca sa 5 zvezdica ispocetka sam imao a kad god udjem na suprugin fejs koji je na istom kompjuteru ona ima uvek ponudu igraca sa po 5 zvezdica o cemu se radi cak sam ulazio sa istog kompjutera i na sestricev fejs i on uvek ponudu ima sa 5 zvezdica molim pomoc hvala joca

 4. ognjen

  D igrica je odlicna ali bi bilo dobro da se mogu slati pare i tokeni tada bi bila vrhunska

 5. gabi

  da igrica je super. osim sto sam ja danas kupio tokene i skinulo mi sa racuna a nisam ih dobio..

 6. dejan

  Sve mi je super,osim sto imam brdo para na klupskom racunu a bez tokena one su nista! A tokeni su skupi da se nabave,to mi se ne svidja. Ne mogu vise da konkurisem za bolje rezultate tj da kupim bolje igrace! Dok sam uzimao preko sms-a,imao sam extra rezultate ali sam i dobijao ogromne racune za mobilni pa sam odustao. I odmah dve sezone za redom kaskam za drugima koji imaju vece mogucnosti da kupuju tokene!

Leave a Reply