Društvene mreže

“Tvitomanija” u Portorožu od 12. do 15. juna 2014.

Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama, “Tvitomanija”, po drugi put biće održana van granica Srbije i to u slovenačkom Portorožu, od 12. do 15. juna.
– Nakon uspešne “Tvitomanije” organizovane u Hrvatskoj rešili smo da premestimo Internet zajednicu u Sloveniju i da pokažemo kakvih sve pozitivnih primera ima kod upotrebe društvenih mreža u poslovanju i u svakodnevnom životu – kaže za Tanjug menadžerka za odnose sa javnošću “Tvitomanije”, Mina Smiljanić.

Ona kaže da je i ovogodišnja, treća po redu “Tvitomanija”, namenjena svim pojedincima, institucijama, korporacijama – odnosno svima onima koji uspešno svoj posao premeštaju u internet sferu.
tvitomanija– Ovogodišnji program će biti usmeren na fotografiju, ali to neće biti jedini segment konferencije. S obzirom na to da program još nije jasno definisan, postoji prostor da se svi oni koji žele da učestvuju i da predlože teme, prijave za “Tvitomaniju” – najavljuje Smiljanić.

Što se noviteta tiče, jedan od njih je svakako i dan posvećen konferenciji “Food Talk”, u organizaciji “Color Press Group”, gde će se okupiti ljubitelji gurmanluka i hedonizma. Takođe učesnici “Tvitomanije” će imati priliku i da prisustvuju svečanoj dodeli “Web Fest” nagrada za najbolje sajtove u regionu.
Pokretač i organizator “Tvitomanije”, Zoran Torbica, kaže da će ove godine fokus biti na fotografiji na “Instagramu”.
Organizatori konferencije omogućili su i ove godine besplatne kotizacije za sve posetioce, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem sajta www.tvitomanija.me.Domaćini konferencije u Portorožu i direktor prodaje “Bernardin Grupe hotela”, Borut Fakin, kaže da je veoma zadovoljan što su se organizatori “Tvitomanije” ove godine odlučili da dođu u Sloveniju.

Pored bogatog dnevnog dela programa, “Tvitomanija” omogućuje i priliku za umrežavanje sa stručnjacima iz celog regiona. Edukativni program će trajati dva dana, petak i subotu, dok će kao i prošlih godina biti i zabavnog programa za sve učesnike.

Leave a Reply