Internet

Društvene mreže za žene: 5 tipova muškaraca koje možete “sresti” na internetu

Poslednjih godina, internet je postao jedan od najpopularnijh načina za upoznavanje potencijalnog partnera jer vam omogućava da zavirite u njegov život i pre nego što se lično upoznate.

Možete da vidite njegove fotografije, interese, “upoznate” prijatelje ili pak “razgovarate” o nekim temema o kojima bi vam možda bilo neprijatno da pričate uživo…

No, upoznavanje tipa putem interneta ima i loših strana. Otkrivamo vam pet najgorih vrsta muškaraca koje možete sresti onlajn.

socials

Dva slova

Veoma ga zanimate, ali kada vam se javi, umesto uvodne rečenice, napiše samo: “Ej.” Bežite od ovakvog tipa – da ima nešto pametno da kaže, rekao bi to odmah. Ovo je očito muškarac koji očekuje da se vi trudite oko njega, a njegovo je samo da uživa.

Muškarac koji puno priča

Suprotnost prethodnom muškarcu, koji je škrt na karakterima, je onaj koji mnogo priča. Priznaćete da je tip koji tokom drugog ili trećeg ćaskanja već počinje da otkriva istoriju bolesti svoje prabake malo… hm, čudan?

o-ONLINE-DATING-facebook

Ostavljeni dečko

Njegov cilj nije da nađe devojku – njegov cilj je da preboli staru koja ga je povredila. Pripazite se – ako puno priča o bivšoj, verovatno da još gaji osećanja prema njoj.

Instant muž

Jedno dopisivanje i već vas zove “draga?” Muškarci koji preskaču uobičajeni tok upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su emotivno nestabilni.

Dejvid Koperfild

Posle nekoliko lepih razgovora, taman kada pomislite da je sve baš fino krenulo – on nestane. Ima ih puno, a svima je zajednička jedna stvar: dopisuju se sa nekoliko devojaka, pa kad jedna prestane da bude zanimljiva, jednostavno iščeznu.

izvor: lepota&zdravlje.rs

Leave a Reply