Internet · Provajderi

Dva nova priznanja za IT TV Produkciju

Specijalni IT Globus 2010 za deset godina uspešnog rada na emisiji e-TV i nagrada WebFesta za razvoj i popularizaciju Interneta u Srbiji. Emisija e-TV od decembra 2010. na programu RTS-a.

IT TV Produkcija, nezavisna TV produkcija koja stoji iza projekata eTV i www.live-e.tv, osvojila je ovog meseca dve značajne nagrade. Web Fest, najveći regionalni Internet festival, dodelio je nagradu za razvijanje i popularizaciju Interneta IT TV-u za pokretanje Internet TV portala www.live-e.tv, dok je informatički časopis Mikro-PC World specijalni IT Globus za 2010. godinu dodelio IT TV Produkciji za deset godina rada na TV emisiji eTV, posvećenoj informacionim tehnologijama.

„Priznanje za deset godina uspešnog rada na projektu emisije e-TV nam je posebno nam značajno, jer dolazi kao potvrda kvaliteta nečega što traje već jednu deceniju. Ova nagrada je podsticaj da i u budućnosti pravimo ozbiljan TV program iz oblasti informacionih tehnologija”, ponosno ističe Radomir Lale Marković, generalni direktor IT TV Produkcije, i dodaje: „Kvalitet na kojem insistiramo u proteklih deset godina je prepoznat i od strane Radio Televizije Srbije, pa će tako gledaoci emisiju eTV od decembra ove godine moći da prate i na Drugom programu RTS-a.“

Web Fest je najveći regionalni Internet festival čiji je stručni žiri, sastavljen od stručnjaka iz oblasti Interneta, marketinga, poslovanja i zabave, birao najbolje Web lokacije i projekte u sedamnaest kategorija, dok je publika glasala za najbolji Web sajt u regionu. IT Globus je priznanje za izuzetna ostvarenja u oblasti informatike, računarstva i telekomunikacija koje od 2003. godine dodeljuje ugledni domaći informatički časopis Mikro-PC World.

Leave a Reply