Internet

Dva nova servisa na Infostud sajtu

U želji da kandidatima pomogne da što efikasnije pronađu posao, sajt poslovi.infostud.com razvio je još dva praktična servisa- Kalkulator za propratno pismo i Kalkulator za intervju za posao.

Infostudov Kalkulator za propratno pismo je jednostavni interaktivni upitnik koji ocenjuje sadržaj i fromu propratnog pisma i daje savete za njegovo poboljšanje. Ovaj kalkulator ima za cilj da kandidatima pomogne da što bolje napišu svoje propratno pismo i provere koliko su uspeli u nameri da se potencijalnim poslodavcima predstave na najbolji način.

Kalkulator za intervju za posao je novi servis sajta poslovi.infostud.com koji na zabavan i inovativan način posetiocima pomaže da što bolje osmisle svoj nastup pred poslodavcem i što uspešnije prođu intervju za posao. Uz pomoć kalkulatora posetioci su u prilici da prođu svoj virtelni intervju za posao, obrate pažnju na najčešće greške kandidata i saznaju najčešća pitanja poslodavaca. Na svaki odgovor kandidata odmah se dobijaju komentari i smernice kako i na kojim mestima unaprediti sopstveni nastup, na osnovu kojih mogu uspešno povećati šanse za dobijanje posla.

Uz pomoć kalkulatora proverite da li je format vašeg propratnog pisma prihvatljiv poslodavcima i da li kanidadata može eliminisati pogrešan font ili dužina teksta. Takođe, preko Infostudovih kalkulatora može se saznati i zašto je važno informisati se o kompaniji pre intervju i zašto čak četvrtina posetilaca to ne radi, kao i koliko njih tokom intervjua pogrešno pregovara o plati ili prekovremenom radu.

Leave a Reply