Internet

Džastin Biber je najtraženija osoba godine na internetu

Kanadski pevač Džastin Biber proglašen je za najtraženiju osobu godine na internetu, “pobedivši” tako rijaliti zvezdu Kim Kardašijan koja je bila prošlogodišnja najtraženija ličnost, prenele su danas agencije. Prema podacima veb pretraživača ”Bing”, koji su bazirani na više milijardi pretraga tokom godine, Biber (17) je sa prošlogodišnjeg šestog mesta skočio na vrh najtraženijih na internetu. Pop zvezda i miljenik tinejdžerki jedini je muškarac koji se nalazi na listi ”top 10” najtraženijih osoba na internetu.

Glumica Dženifer Aniston se sa prošlogodišnjeg devetog mesta popela na treće, zbog dobre filmske karijere i zanimljivog privatnog života. Glumice Lindzi Lohan i Megan Foks, kao i pevačice Dženifer LopezBritni Spirs,Kejti PeriLejdi Gaga i Majli Sajrus takođe su neka od traženijih imena na internetu.

Iako je film ”Sumrak saga: Praskozorje 1” zaradio 483 miliona dolara na globalnom nivou, ipak su ga ”pobedili” trejler i vesti o filmu ”Nemoguća misija 4”, koji treba da se nađe u bioskopima od decembra. ”Američki idol” je bio najtraženiji TV šou i rijaliti emisija ove godine, dok je britansko kraljevsko venčanje Kejt Midlton i princaVilijama u aprilu bio najtraženiji događaj godine na internetu. ”Bing” je takođe napravio spisak najtraženijih vesti tokom godine. Na toj listi se nalaze vesti – ”Smrt Osame Bin Ladena”, ”Suđenje Konradu Mareju-lekaru Majkla Džeksona” i ”Zemljotres i cunami u Japanu”.

Leave a Reply