Internet · Provajderi

“e-24 sata” na Internetu

Najnoviji projekat „24 sata” obradovaće sve koji iz nekog razloga ne mogu da dođu do svog primerka prvog visokotiražnog besplatnog lista u Srbiji. Od danas startuje „e-24sata”, i možete svakog radnog dana da dobijate besplatan primerak vaših novina na vašu imejl adresu.

Početna stanica je sajt www.e24.24sata.rs, gde ćete doživeti potpuno novo iskustvo kada je u pitanju prelistavanje domaćih dnevnih novina.  Na ovoj internet adresi možete da pregledate aktuelni broj „24 sata”, ali i prethodne brojeve. I sve to u novom elektronskom formatu, koji vam daje dobro poznati utisak listanja novina, što ostale internet prezentacije štampanih medija ne mogu da dočaraju.

Kad posetite sajt na adresi www.e24.24sata.rs, ne zaboravite da ostavite svoju imejl adresu i tako se prijavite za besplatnu dostavu elektronskog izdanja „24 sata” svakog jutra u vaš inboks.
Da biste prelistali e-verziju „24 sata”, potrebno je da na svom računaru imate instaliran program „Adobe Flash Player“, koji se može besplatno skinuti na adresi http://get.adobe.com/flashplayer.
Kada na svom monitoru otvorite „e-24 sata”, postoji nekoliko načina listanja novina. Na primer, pritisnite levo dugme miša dok ste na stranici novina, ne puštajte ga, i pomeranjem miša stvarate efekat realnog listanja novina. Ukoliko želite to da obavite na brži način, pomeranjem skrol točkića na mišu gore ili dole, brzo ćete se prebaciti na narednu ili prethodnu stranicu. Još jedan od načina je dupli klik na donji levi ili desni deo stranice.

Opcijom zumiranja možete uvećati stranicu kako biste je lakše pročitali. To radite duplim levim klikom na željeni tekst, a kada se strana uveća skrol točkićem ili prevlačenjem levim klikom, krećete se kroz nju. U donjem delu prozora postoje ikonice putem kojih takođe možete da prelistavate i zumirate stranice novina.

2 thoughts on ““e-24 sata” na Internetu

Leave a Reply