MasterCard PayPass čitač
E-servisi

Brza i jednostavna kupovina MasterCard PayPass i Maestro PayPass karticama u „Delhaize“ prodavnicama

Plaćanjem PayPass karticama tokom promotivnog perioda do 20. jula ili dok zalihe traju, kupci dobijaju priliku da kupe proizvod iznenađenja po simboličnoj ceni od 1 dinar

U prodavnicama „Delhaize Srbija“ potrošači sada imaju mogućnost da kupuju na brz i jednostavan način zahvaljujući novoj opciji za plaćanje putem beskontaktne tehnologije MasterCard® PayPass™. Promotivna kampanja „Prisloni i osvoji“ u „Maxi” i „Mini Maxi” prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu koja traje od 1. juna do 20. jula 2013. godine, ili dok traju zalihe, idealna je prilika da se iskuse prednosti ovakvog načina plaćanja, jer kupce očekuju i iznenađenja.

MasterCard PayPass čitač

MasterCard PayPass čitač

Korisnici MasterCard® PayPass™ i Maestro® PayPass™ platnih kartica imaće priliku da tokom ovog promotivnog perioda za svaku beskontaktno obavljenu transakciju u iznosu višem od 200 dinara osvoje i dodatni proizvod, „Seashells“ belgijsku bombonjeru po simboličnoj ceni od jednog dinara.

Od nedavno, ovaj vid plaćanja je dostupan u svim „Delhaize Srbija“ prodajnim objektima –„Maxi“ „Mini Maxi“, „Tempo“ i „Tempo Express“. POS terminali sa čitačima za PayPass plaćanje se nalaze na kasi i posebno su obeleženi.

Bez obzira na iznos računa, plaćanje putem PayPass platnih kartica i stikera obavlja se na jednostavan način, njihovim prinošenjem čitaču. Kratak zvučni signal i paljenje zelene lampice na čitaču su znak da je transakcija uspešno obavljena, a  za iznose do 1.500 dinara nije potrebno uneti PIN broj ili potpisati slip. Za veće iznose PIN broj ili potpis je obavezan kao i kod standardnih platnih kartica, radi sigurnosti korisnika.

 

plaćanje PayPass karticom

plaćanje PayPass karticom

PayPass platne kartice i stikeri imaju ugrađeni računarski čip, kao najsavremeniji vid zaštite od neovlašćenog korišćenja. Takođe, prilikom beskontaktnog plaćanja kartica je sve vreme u rukama korisnika, što pruža više kontrole i osećaj sigurnosti tokom kupovine. Važno je istaći da prilikom plaćanja PayPass karticama nema dupliranja računa, čak i ako se kartica više puta prinese čitaču za istu transakciju.

Prema rečima Artura Turemke, izvršnog direktora za balkanski region kompanije MasterCard Europe, udruživanje ove kompanije sa najvećim trgovinskim lancem u Srbiji stvara dobre uslove za masovniju upotrebu PayPass beskontaknog plaćanja, a upravo tada dolaze do izražaja prednosti ovog vida plaćanja u odnosu na plaćanje kešom ili standardnim karticama, jer kupci mogu da obave kupovinu brže i jednostavnije, a trgovci da usluže veći broj mušterija.

„Mi kao kompanija konstantno ulažemo u unapređenje iskustva kupovine u našim prodavnicama. Uvođenje PayPass beskontaktnog plaćanja skraćuje vreme provedeno na kasi i ostavlja potrošačima na raspolaganju više vremena za sam proces kupovine,“ izjavila je Martina Petrović, PR menadžer Delhaize Srbija.

Trenutno na srpskom tržištu postoji nekoliko vrsta PayPass kartica koje izdaju Banca Intesa, Eurobanka i UniCredit Bank, kao i PayPass platni stiker iz ponude AIK banke.

PayPass platnim karticama i stikerima se može plaćati i u inostranstvu, na 866.000 lokacija u 51 zemlji širom sveta.

One thought on “Brza i jednostavna kupovina MasterCard PayPass i Maestro PayPass karticama u „Delhaize“ prodavnicama

  1. pera

    neznam zasto me podseca ova promocija bezkontaktnih kartica na zigosanje ljudi na celo i desnu ruku. mozda sto je ovo prethodnica. a i taj delhaize, neko cudno prezime ?

Leave a Reply