E-servisi

BusPlus kartica donosi mt:s bonuse

Savremeni sistem elektronskih karata za prevoz – BusPlus, pored jednostavnijeg i komfornijeg plaćanja prevoza u Beogradu, mt:s korisnicima donosi i posebne pogodnosti. Sve prepaid i postpaid korisnike, koji kupe BusPlus kartice i pristupe BusPlus benefit programu, očekuje bonus dobrodošlice od 100 minuta za razgovore u mt:s mreži, 100 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 100 MB za prenos podataka.


Ovaj bonus prepaid korisnici dobijaju odmah po pristupanju benefit programu i moći će da ga aktiviraju u narednih 30 dana, u okviru mt:s vodiča (*100#), u delu Promocije. Dobijeni bonus saobraćaj mogu da iskoriste u roku od 15 dana od dana aktivacije.

Postpaid korisnici dobijaju bonus dobrodošlice prvog dana narednog meseca po pristupanju BusPlus benefit programu, a na raspolaganju im je do kraja meseca u kojem su bonus aktivirali.

Pored bonusa dobrodošlice, tu su i mesečni bonusi – 10 minuta za pozive u mt:s mreži, 50 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 50 MB za prenos podataka.

Prepaid korisnici mogu da se opredele za jedan od tri ponuđena mesečna bonusa. Potrebno je samo da su u prethodnom mesecu potrošili najmanje 200 dinara kredita za saobraćaj u mt:s mreži. Ukoliko je ovaj uslov ispunjen, najkasnije do 10. u mesecu, u mt:s vodiču, u delu Promocije, biće prikazani mesečni bonusi, a korisnici se mogu u narednih 25 dana opredeliti i aktivirati željeni bonus. Aktivirani bonus može se iskoristiti u roku od 15 dana od dana aktivacije.

Mesečne bonuse dobijaju i postpaid korisnici i to sva tri bonusa zajedno. Potrebno je samo da na vreme izmiruju svoja mesečna dugovanja, a već 1. u mesecu ovi bonusi će im biti na raspolaganju i mogu ih koristiti tokom meseca u kojem su dodeljeni

Leave a Reply