E-servisi

CINEO rešenja za Cash Cycle Management – novi način upravljanja gotovinom u Srbiji

Asseco SEE predstavlja najnoviju liniju proizvoda za samouslužno bankarstvo – CINEO rešenja za Cash Cycle Management. U okviru konferencije “Technobank 2011” koja će se održati od 13-14. aprila u hotelu Continental u Beogradu, kompanija Asseco SEE, Generalni partner konferencije, predstaviće inovativne tehnologije elektronskog plaćanja i najnovija dostignuća iz oblasti samouslužnog bankarstva. Na kompanijskom štandu i prezentacijama, Asseco SEE će po prvi put u Srbiji predstaviti najnoviju liniju Wincor-Nixdorf (WN) proizvoda za samouslužno bankarstvo – CINEO rešenja za Cash Cycle Management™.

Upravljanje gotovinom u poslovnim procesima danas je veoma skupo. Evropske kompanije troše više od 50 milijardi eura godišnje na na upravljenje ovim procesima, a čak 61% tih troškova u bankarskom sektoru nastaje u front-end operacijama. Kao odgovor na rastuće zahteve domaćeg tržišta za optimizacijom upravljanja gotovinom, Asseco SEE će u okviru „Technobank 2011“ demonstrirati prednosti WN CINEO ATS, ATM & CRS uređaja koji omogućavaju značajno sniženje troškova, transparentnost i sigurnost u upravljanju gotovinom.

Osim WN CINEO linije proizvoda, posetioci Technobanka će na Asseco SEE štandu imati prilike da se bliže upoznaju sa kompanijskim rešenjima za ATM & POS monitoring, mobilno bankarstvo, Loyalty, bezkontaktne platne sisteme, kao i payment gateway rešenjima. Takođe, Asseco SEE će demonstrirati aplikaciju Loyalty4All koja predstavlja standardnu infrastrukturu i napredne inovativne kanale koji se koriste za praćenje kupovnih navika i za ostvarenje prednosti prilikom kupovine.

Leave a Reply