E-servisi

Digitalni kabineti u Nišu

Projekat “Digitalna škola” nastavlja da se širi kroz srpske škole omogućavajući školarcima bolje uslove za učenje kroz upotrebu najsavremenijih tehnologija. Da podsetimo, projekat je započelo Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo prošle godine i do kraja tekuće školske godine sve škole u Srbiji, koje su se prijavile za program “Digitalna škola”, biće opremljene digitalnim kabinetima.

Sada se za sprovođenje projekta stara sekretarijat za Digitalnu agendu u okviru Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva. Državna sekretarka za Digitalnu agendu, Jasna Matić, 14. maja posetila škole u Nišu u kojima su otvorena još tri digitalna kabineta. Pored osnovnih škola “Stefan Nemanja” i “Bubanjski heroji” digitalni kabinet je otvoren i u Školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar”

Sagovornica:
Jasna Matić, državna sekretarka za Digitalnu agendu

One thought on “Digitalni kabineti u Nišu

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Nije sekretarijat za Digitalnu agendu, kao sto to pise u tekstu, vec, valjda, Uprava za Digitalnu agendu, iako tu upravu (a ne sekretarijat) vodi drzavna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matic. Kakva zbrka, kakvo shizofreno stanje!

Leave a Reply