e-invoicing
E-servisi

e-Fakture – predavanje o implementaciji u EU

Privredna komora Beograda u saradnji sa TAIEX odeljenjem Evropske komisije organizuje predavanje na temu Workshop on E-Invoice Implementation” 

Pozivaju se zainteresovani da sa saradnicima učestvuju u radu seminara koji će biti održan  24. maja 2013. godine  u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, u sali na međuspratu (Medija Centar), sa početkom u 9 časova.

e-invoicing

Predavanje je namenjeno predstavnicima institucija, organizacija i privrednih društava iz Srbije i obradiće ulogu države u procesu adopcije eFaktura kroz primere dobre prakse u Danskoj i Velikoj Britaniji.

TAIEX predstavlja tehničku pomoć i instrument razmene informacija pod direktnim upravljanjem Generalnog Direktorata za Proširenje Evropske Unije u formi podrške partnerskim zemljama u pogledu primene i sprovođenja pravne regulative EU. 

http://ec.europa.eu/enlargement/taiex/index_en.htm

 

Broj učesnika je ograničen, pa se molimo  da  popunjenu prijavu za učešće dostavite najkasnije do srede, 15. maja 2013. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti Matić Aleksandaru, e-mail [email protected] , telefoni: 011/3625 143 i064/87 60 152.

Leave a Reply