E-servisi

eMoguća misija – početak dobre komunikacije

MTID poziva sve korisnike Interneta, blogere, entuzijaste i stručnjake iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija da svojim tekstovima, idejama i razmišljanjima obogate sekciju sajta Ministarstva koju su simbolički nazvali “eMoguća misija“.

“Želimo da uz pomoć novog sajta unapredimo rad Ministarstva, i to tako što ćemo od njega napraviti dobar kanal komunikacije sa domaćim korisnicima Interneta. Jedan od načina na koji želimo da započnemo tu komunikaciju jeste otvaranje nove sekcija na sajtu koja će omogućiti da vaše ideje, iskustvo, znanje i vizija ugledaju svetlost dana i pomognu nam u definisanju prioriteta u radu Ministarstva. ” izjavila je Jasna Matić povodom ove aktivnosti MTID-a.

Internet je sinonim za komunikaciju i otvorenost, zato što omogućava veliku brzinu i lakoću razmene ideja, poboljšava diskusiju i debatu o svim mogućim pitanjima. MTID smatra da te mogućnosti Interneta treba  iskoristiti na najbolji mogući način.

Teme koje su od velikog značaja i pitanja kojima Ministarstvo želi da posveti posebnu pažnju su:

  • unapređenje telekomunikacija u Srbiji,
  • ubrzani razvoj informacionog društva,
  • unapređenje eTrgovine,
  • promovisanje i ohrabrivanje ekonomije znanja,
  • veće angažovanje žena u IKT industriji,
  • ukratko – sve teme koje dotiču oblasti delovanja Ministarstva..

Redizajn sajta ministarstva nije kraj, već naprotiv – sam početak posla na razvoju informacionih i komunikacionih tehnologija u Srbiji. Pošaljite tekst na neku od navedenih tema i priključite se tom poslu.

One thought on “eMoguća misija – početak dobre komunikacije

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Smanjiti nepristojnu promociju samo lika i dela ministarke Jasne Matic.

Leave a Reply