E-servisi

I opština Majdanpek dobila svoj web sajt

Majdanpek – Među opštinama koje su zahvaljujući projektu Izrada veb prezentacija lokalnih samouprava, iza koga stoje Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, Republički zavod za informatiku i internet i Stalna konferencija gradova i opština, dobile zvaničnu internet prezentaciju sada je i majdanpečka.

Uz predstavljanje opštinskog, promovisana je i internet strana Fondacije za lokalni ekonomski razvoj opštine Majdanpek, čemu su uz opštinske čelnike prisustvovali i predstavnici Ambasade Nemačke.

Opštinski sajt ocenjen je kao novi, moderan servis koji će biti na usluzi i lokalnoj samoupravi i stanovnicima opštine. Osim osnovnih podataka o opštini – istorijat, geografski položaj, tu su i informacije o opštinskom uslužnom centru, kao i potrebni kontakti. Računa se da će zvanična veb prezentacija biti korisna i za potencijalne investitore spremne da ulože u opštinu Majdanpek.

Internet stranica Fondacije za lokalni ekonomski razvoj, pored osnovnih podataka o Fondaciji, sadrži i informacije o profilu zajednice, projektima, strategiji regionalnog ekonomskog razvoja i investicionim potencijalima, a urađena je u okviru projekta Opštinski ekonomski razvoj u regionu Dunava. (J. B. K. Danas)

2 thoughts on “I opština Majdanpek dobila svoj web sajt

Leave a Reply