assecco
E-servisi

Inovacije kompanije Asseco SEE na konferenciji Technobank 2013

VIRTUELNI SAVETNIK ZA KLIJENTE BANAKA

Građanima Srbije koji koriste internet i mobilno bankarstvo od sada je dostupna usluga virtuelnog savetnika, posebna funkcija pomoću koje će imati bolji uvid u svoje finansije, efikasnije planirati štednju i ulaganja, preciznije analizirati svoje prihode i troškove. Virtuelnog savetnika  za internet i mobilno bankarstvo i brojne druge inovacije, koje olakšavaju finansijske transakcije i građanima i samim bankama, predstavićekompanija Aseko (Asseco) SEE, generalni sponzor konferencije i izložbe Technobank 2013, koja se održava u beogradskom Hotelu Metropol 10. i 11. aprila.

Internet bankarstvo koje smo razvili i koje koristi većina banaka u Srbiji, ali i brojne komercijalne banke u regionu, maksimalno olakšava život ljudima i pruža im jednu sasvim novu dimenziju, kada je reč o pristupu njihovim bankovnim računima i svim vrstama finansijskih transakcija,” izjavio je Miša Tomašev, viši konsultant za elektronsko bankarstvo iz Asecco-a i dodao da “rešenje Web 2.0 predstavlja virtuelni bankarski šalter u pravom smislu te reči, koji radi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, na zadovoljstvo kako građana, tako i banaka. Sistem funkcioniše bez obzira na uređaj kojim građanin pristupa svom računu – računar, laptop, tablet ili mobilni telefon,kao i bez obzira na operativni sistem pod kojim uređaj funkcioniše.”

ozivamo vas da prisustvujete svečanom otvaranju 13. Technobank konferencije posvećene inovacijama i savremenim svetskim tehnologijama u oblasti bankarskog poslovanja u sredu, 10. aprila, sa početkom u 9 časova u Hotelu Metropol Palace, Bulevar Kralja Aleksandra 69, Beograd

Konferenciju otvara dr Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije.

Kompanija Asseco SEE i ove godine nastupakao generalni sponzor konferencije. , imaće centralni štand, koji će se sastojati od tri celine – Home Banking corner, gde će biti predstavljena najnovija rešenja za platni sistem,koncept „dizajnirajte svoju budućnost plaćanja“ gde će posetioci imati priliku da kreiraju sopstvene transakcije preko bankomata, koristeći Asseco SEE aplikaciju i Asseco SEE café, sa Wi-Fi Internetom i osveženjem. Posebna pažnja biće posvećena aplikacijama i kompletnim sistemima za upotrebu mobilnih telefona u plaćanju i podizanju novca, u čemu je budućnost, pošto se procenjuje da će do 2017. godine broj korisnika mobilnog bankarstva u svetu premašiti jednu milijardu ljudi. Pored ovoga, biće predstavljene i “samouslužne ekspoziture”, koje korisnicima omogućavaju da bez prisustva plaćaju račune za Infostan, struju, telekom i kablovske operatere, proveravaju svoje stanje na računu, štampaju izvode stanja, obavljaju menjačke poslove, podižu gotovinu mobilnim telefonom bez kreditne kartice, pa čak i da uplaćuju, odnosno deponuju gotovinu.

Leave a Reply