E-servisi

Izdato 150 hiljada “bus plus” e-karti

Nakon izdatih 150 hiljada personalizovanih „bus plus” kartica, stigla je nova serija štampana ćiriličnim pismom. Kartice se već izdaju na svih 26 prodajnih mesta u gradu, a sam proces izdavanja traje rekordnih četiri do pet minuta, što znatno doprinosi većem broju dnevno izdatih kartica, saopštavaju iz sistema „Bus plus”.

Kako bi izašli u susret sugrađanima, otvorili su još dva prodajna mesta i to u filijalama „Erste banke” u Birčaninovoj 37 i Save Maškovića 3-5, a u planu je otvaranje još nekoliko punktova.

Oni podsećaju sugrađane da su mesta za izdavanje kartica u prodajnim objektima „Tempa” na Vilinim vodama i auto-putu za Zagreb i poslovnici MTS-a na Terazijama 24 otvorena svih sedam dana od 9 do 21 sat, te da mogu i vikendom da dođu i izvade „bus plus” kartice.

Sva pravna lica mogu grupno izvaditi personalizovane kartice, čime će svojim zaposlenima uštedeti vreme, a time doprineti i bržoj zameni postojećih povlastica. Još jednom pozivaju sugrađane da nove „bus plus” kartice izvade do 31. decembra, kada se planira puštanje sistema u rad.

Leave a Reply