E-servisi

Mellon Serbia provajder transakcionih rešenja i usluga finansijskim ustanovama

Osnovan u Decembru 2001 godine od strane grcke kompanije Mellon Technologies, maticne kompanije grupe Mellon Group of Companies, Mellon Serbia je osnovana na srpskom trzistu kao kljucni provajder transakcionih resenja i usluga finansijskim ustanovama i drugim organizacijama sa jakom potrosackom potraznjom. Prisustvo Mellona u Srbiji je zapocelo osnivanjem MTS (Mellon Transaction Solution ) kompanije sertifikovane za procesiranje Visa/MasterCard i DinaCard, i nakon godinu dana osniva se MTT (Mellon Transaction Technologies) u cilju pruzanja celokupnog resenja i usluga Mellon Grupe na srpskom trzistu.

Ukljucujuci globalne IT proizvođače (kao sto su Diebold, Verifone, Gemalto,Fiserv, Altitude,Thales) i strucnost grupe, Mellon je uneo na domace trziste veliki asortiman tehnoloski naprednih resenja, ukljucujuci smart kartice, bankomate, eftPos terminale, sistem za kontrolu redova i mnoge druge proizvode i softverska resenja koji pomazu klijentima u realizaciji boljeg poslovanja – u filijali, na prodajnim mestima, putem telefona i putem interneta.

U proteklih nekoliko godina, kompanija je pokrenula usluge Call Centra, fokusirajući se uglavnom na telemarketing i upravljanje potrazivanjima. Ove usluge ponudjene od strane Mellona poslednjih nekoliko godina vrlo se uspesno pruzaju drugim zemljama u regionu , i sa velikim interesovanjem su prihvacene na domacem trzistu.

„Poslednjih deset godina, Mellon je investirao preko 1milion evra u domace trziste ,i ima neverovatan rekord inovativnih projekata i uspešne implementacije u ključnim organizacijama u Srbiji.Danas, firma proslavlja deceniju uspesnog rada i obnavlja svoj pocetak u noviim prostorijama i novim imenom sa namerom da postane najznacajnija usluzna i IT kompanija u Srbiji“ izjavio je generalni direktor firme Mellon Serbia i izvrsni direktor Mellon Grupe G-din. Stefanos Karapetsis.“U perspektivi imamo mnogo uzbudljivih projekata u cilju daljeg olaksanja i sigurnog nacin transakcije, kao sto je uvodjenje bezkontaktnih kartica, NFC (Near Field Communication) placanja i Inteligent Outsourcing Business Processes.“

Mellon trenutno zaposljava 60 ljudi, i ima podrsku 2500 ukupno zaposlenih u Mellon Grupi. Mellon Srbija saradjuje sa velikim i znacajnim kompanijama kao sto su Vojvođanska Banka, Alpha Banka, Efg Eurobanka, Piraeus Banka, Volksbank, Aik Banka, Credit Agricole, Marfin Banka, OTP bank, Unicredit, Gazprom Neft, VIP, Orion, Telekom, Veratnet i ostali.

4 thoughts on “Mellon Serbia provajder transakcionih rešenja i usluga finansijskim ustanovama

 1. Kragujevčanin

  Radulovic Lou • in a few seconds −
  Ova kompanija me je greškom Vojvođanske banke uznemiravala telefonom 17 puta tokomu 2012 godine,često i svaki drugi dan.Na moje primedbe da me više ne zovu dok ne dobijem napismeno koliko i zašto sam banci dužan su se oglušili.Da ne pominjem da su se lažno predstavljali kao Vojvođanska Banka. Čak su i mojoj majci pretili da će me prijaviti Kreditnom birou.Sramota , tako velika firma nije našla za shodno da moje primedbe prosledi svom nalogodavcu koji je plača ( hteli su mojim parama) a nalogodavac , koji je bio dužan ,po zakonu o zaštiti korisnika finansijskih usluga da ih kontroliše im je sve vreme davao zeleno svetlo da me maltretiraju.Narodna Banka ih je naterala da mi anuliraju dug ( oko 1770 din.) ali pismo izvinjenja iz banke nikad nije stiglo.Pa ni na moj zahtev da mi orfiraju ime agencije koja se nekorektno ponašala , mi oni još nisu odgovorili. Srećom građani imaju poverenika za informacije koji mi je prosledio bančin bančin odgovor njima.Sve u svemu ukoliko nemate moralnu i materijalnu obavezu da platite neki dug , a ova agencija nekorektno postupa prema vama odmah se u pisanoj formi obratite telekomu , policiji , banci , Narodnoj Banci i Povereniku.Ne odugovlačite jer će maltretiranje potrajati mesecima. Treba stati toj zmiji za vrat.Voleo bih da mi repliciraju.

  Kragujevčanin R Lj

 2. Telenor

  Bezobrazni, neprofesionalni i bahati. uznemiravaju non stop pozivima a i sramota je sto uopste postoji takva agencija! pa da je mafija u pitanju pa da razumem to njihovo ponasanje. jednostavno ne znam koja je potreba velikim firmama da koriste takve idiote da bi resavali finansijske probleme!

 3. kraljevo Lj.P.

  Strasno,ajde sto zovu skoro svaki dan,pa maltretiraju i vicu na duznike,oni to rade i sa clanovima porodice. pitala sam odkud se oni pojavljuju za naplatu,dobila sam drzak odgovor,medjutim,u medju vremenu dok je neka njihova gospodjica razgovarala samnom,dobacivala je i kolegama:”e,sad bih je zadavila,znaci udavila bih je!” to je strasno. sve se desilo 17.06.2013.u 17h35min. dokle vodi sve ovo i ko kontrolise ljude i njihov rad u tim agencijama?

 4. kraljevo Lj.P.

  Strasno,ajde sto zovu skoro svaki dan,pa maltretiraju i vicu na duznike,oni to rade i sa clanovima porodice. pitala sam odkud se oni pojavljuju za naplatu,dobila sam drzak odgovor,medjutim,u medju vremenu dok je neka njihova gospodjica razgovarala samnom,dobacivala je i kolegama:”e,sad bih je zadavila,znaci udavila bih je!” to je strasno. sve se desilo 17.06.2013.u 17h35min. dokle vodi sve ovo i ko kontrolise ljude i njihov rad u tim agencijama?

Leave a Reply