Dell Silent Disco
E-servisi

Na Exitu kompanije Navigator i Dell menjaju plaćanje tokenima za kartice

Tokeni na Exit festivalu su prošlost! Dell u saradnji sa kompanijom Navigator omogućuje moderan i inovativan način plaćanja na najvećem regionalnom festivalu.

Kompanija Dell, glavni IT sponzor ovogodišnjeg Exit festivala, zaljubljenicima u dobru zabavu priprema nekoliko muzičkih i IT novosti. Zajedno sa softverskom kompanijom Navigator, Dell će omogućiti novi način plaćanja putem kartica koje će zameniti tokene. Posetioci će na festivalu uplatiti iznos koji žele i sve troškove plaćati prislanjanjem kartica na platni terminal. Takođe i ove godine Dell Silent Disco će posetiocima omogućiti da uživaju u jedinstvenom muzičkom doživljaju na tri različite frekvencije dostupne na slušalicama koje će dobiti na ulazu.

Dell Silent Disco

Dell Silent Disco

Osim brojnih iznenađenja na Silent Disco floor-u, Dell najavljuje da će svi posetioci imati prilike da isprobaju najnoviji Inspiron 5523 ultrabook računar, kojeg korisnici u svakom trenutku mogu koristiti kao potpuno opremljenu pokrenutu kancelariju, multimedijalni studio ili kućni bioskop. Opremljen HD panelom i Dell Truelife tehnologijom, Dell Inspiron 5523 pruža visokokvalitetnu sliku i izuzetnu preciznost boja, a dostupan je i model sa ekranom osetljivim na dodir.

Dell je već drugu godinu zaredom IT sponzor Exit-a, najpoznatijeg letnjeg muzičkog festivala u regionu koji se održava od 2000. godine u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Ovaj festival se profilisao kao jedan od najzanimljivijih u Evropi, te je dosad već ugostio brojna zvučna imena, a ove godine će između ostalih nastupati Atoms For Peace, Bloc Party, Cee Lo Green, Nick Cave and the Bad Seeds i mnogi drugi.

Uz sponzorstvo Exit festivala, Dell održava tradiciju pružanja novih muzičkih iskustava brojnim ljubiteljima dobre muzike i zabave širom sveta. Na ovaj način, Dell nastavlja svoj niz podržavanja muzičkih događaja i festivala u svetu, među kojima su i sponzorstva MTV Europe Awards, kao i festivala Bonnaroo, Lollapalooze i Coachelle.

Leave a Reply