E-servisi

Na Portalu eUprave otvoreno 150 elektronskih šaltera

Na Portalu eUprava od početka maja je otvoreno 150 elektronskih šaltera Pošte za zakazivanje termina za podnošenje zahteva za vraćanje oduzete imovine (obeštećenje). Na taj način Agencija za restituciju i Pošta omogućile su građanima u zemlji i inostranstvu da uvidom u centralni kalendar zakažu termin za podnošenje zahteva za vraćanje oduzete imovine, odnosno obeštećenje u vreme koje im odgovara.

Kako bi se zakazao termin, potrebno je izvršiti registraciju na Portalu i sa spiska šaltera Pošte odabrati željeni šalter za zakazivanje termina. Klikom na dugme eZakazivanje pokreće se proces zakazivanja gde se posle popunjavanja osnovnih podataka otvara kalendar sa raspoloživim terminama. Termin se može zakazati 1 dan pre podnošenja zahteva(danas za sutra).

Građani koji žive u inostranstvu, već danas mogu da zakažu termine u vreme kada planiraju da deo svojih godišnjih odmora provedu u zemlji.

Na svakom šaltura otvoreno je 3 termina (10:00, 12:00 i 14:00).

Šalteri su otvoreni u: Ubu, Lajkovcu, Lkigu, Vranju, Vladičinom Hanu, Surdulici, Zaječaru, Negotinu, Kladovu, Knjaževcu, Beogradu, Zrenjaninu i Novom Bečeju.

Korisni linkovi:

One thought on “Na Portalu eUprave otvoreno 150 elektronskih šaltera

Leave a Reply