maestro-paypass
E-servisi

Nova Maestro kartica UniCredit Banke sa PayPass tehnologijom

Idući u korak sa zahtevima tržišta, UniCredit Banka je predstavila novu Maestro karticu sa najsavremenijom tehnologijom beskontaktnog plaćanja, MasterCard PayPassTM. Pored toga što svojim korisnicima obezbeđuje maksimalan komfor, ova kartica takođe pruža mogućnost brzog plaćanja budući da je vreme potrebno za realizaciju transakcije znatno kraće, dok je njeno korišćenje u mnogome pojedinostavljeno. Naime, za transakcije manje vrednosti dovoljno je karticu prineti čitaču i na taj način izvršiti plaćanje, dok je prilikom plaćanja većih iznosa neophodno da korisnik unese sigurnosni PIN kod. Maestro PayPassTM kartica UniCredit Banke poseduje čip platformu što joj pruža veći nivo sigurnosti prilikom plaćanja. Takođe, kartica se može koristiti i za podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, a svojim korisnicima istovremeno obezbeđuje brojne popuste. Trenutno ima oko 700.000 prodajnih mesta u svetu koje prihvataju PayPassTM, što ga čini pouzdanim sredstvom plaćanja tokom boravka u inostranstvu.

maestro-paypass

Nikola Vuletić, direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom UniCredit Banke je izjavio: „Širenje naše palete proizvoda i uvođenje nove Maestro PayPassTM kartice predstavlja još jedan korak dalje u našoj dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom MasterCard. U skladu sa našom strategijom, fokusirani smo na inovativne i savremene proizvode, kao i tehnološka rešenja koja korišćenje kartica čine jednostavnijim, bržim i sigurnijim. Zbog toga i nastavljamo sa našim aktivnostima kada je u pitanju dalji razvoj proizvoda iz MasterCard programa, tako da ćemo već u toku ovog meseca predstaviti i POS terminale koji podržavaju PayPassTM tehnologiju.“

 

„Dinamičan tempo života zahteva proizvode koji nude brza, praktična i sigurna rešenja, kao što je beskontaktna platna tehnologija PayPass™“, izjavila je Jelena Ristić, predstavnk kompanije MasterCard za Srbiju i Crnu Goru. „Izuzetno nam je drago da je naš dugogodišnji partner UniCredit Banka prepoznala potrebu svojih klijenata za ovakvom tehnologijom i obogatila svoj portfolio proizvoda novom Maestro PayPass karticom. Bilo da je reč o svakodnevnoj kupovini u supermarketu ili tokom putovanja u inostranstvu, uvereni smo da će korisnici upotrebom ove kartice vrlo brzo iskusiti sve pogodnosti koje nudi“.

Leave a Reply