maestro-paypass
E-servisi

Nove višenamenske MasterCard PayPass kartice Komercijalne banke

Prateći svetske trendove u kartičarstvu i potrebe savremenog načina života, Komercijalna banka je obogatila svoju ponudu platnih kartica sa dva nova proizvoda sa beskontaknom platnom tehnologijom MasterCard® PayPass™ –  platnim karticama Debit MasterCard® PayPass™ i Debit Gold MasterCard® PayPass™.

 

Obe kartice pripadaju portfoliu debitnih proizvoda, a iz želje da odgovori potrebama različitih grupa korisnika, Komercijalna banka je ponudila standardnu i premijum opciju. Ni za jednu od ove dve kartice, izdavanje, korišćenje i članarina se ne naplaćuju.

maestro-paypass

Uvođenje u kartičarsku ponudu Komercijalne banke PayPass kartica, u izdanju našeg dugogodišnjeg pouzdanog partnera kompanije MasterCard, izraz je stalne težnje za podizanjem obima i kvaliteta usluga našim klijentima. U ovom segmentu, posebno nam je zadovoljstvo što će klijenti dobiti novu vrednost, posebno u komforu korišćenja, uz visoku pouzdanost i efikasnost plaćanja, a bez dodatnih troškova. Mi na ovaj način idemo ne samo u korak sa najsavremenijim rešenjima u oblasti kartičarstva, nego još više od toga – u korak, pa malo i ispred želja i potreba naših cenjenih klijenata, otvarajući im prostor za nove modele plaćanja, reči su Slavice Đorđević, članice Izvršnog odbora Banke.

 

Jedno od najvažnijih svojstava ovih kartica je to što, pored standarnog, nude i mogućnost beskontaknog načina plaćanja putem MasterCard® PayPass™ tehnologije na svim prodajnim lokacijama koje podržavaju ovaj vid plaćanja. Prinošenje kartice čitaču je sve što je potrebno da bi se obavila kupovina u iznosu do 1.500 dinara. Za veće iznose postupak je isti, samo što je u tom slučaju potrebno uneti i PIN. Upravo zbog ovih pogodnosti PayPass beskontaktna metoda  plaćanja nudi korisnicima brzo i jednostavno obavljenu kupovinu.

 

PayPass platne kartice imaju ugrađeni računarski čip, kao najsavremeniji vid zaštite od neovlašćenog korišćenja. Takođe, prilikom beskontaktnog plaćanja, kartica je sve vreme u rukama korisnika, što pruža više kontrole i dodatni osećaj sigurnosti tokom kupovine. Važno je istaći da prilikom plaćanja PayPass karticama nema dupliranja računa za istu transakciju, čak i ako se kartica više puta prinese čitaču.

 

Artur Turemka, izvršni direktor za balkanski region kompanije MasterCard Europe, je izjavio: „Višestruka namena ove ponude našeg partnera Komercijalne banke je upravo ono što je čini posebnom. Savremeni način života zahteva proizvode koji nude brza, praktična i sigurna rešenja, jednostavna za svakodnevnu upotrebu, poput MasterCard® PayPass™ tehnologije. Imajući u vidu da MasterCard prihvatna mreža obuhvata preko 32 miliona prodajnih mesta u svetu na kojima se ovim karticama može plaćati na standardnim POS terminalima i na 866.000 prodajnih lokacija u 51 zemlji širom sveta koje podržavaju PayPass beskontaktni vid plaćanja – korisnici ovih kartica moći će da uživaju u pogodnostima koje nude i tokom putovanja izvan Srbije, ukoliko se za to odluče u predstojećoj sezoni letnjih odmora“.

 

Debit Gold MasterCard® PayPass™ kartica nudi i mogućnost besplatnog korišćenja Biznis kluba na aerodromu „Nikola Tesla“u Beogradu i svim pogodnostima koje pruža ovaj udoban salon. Pored toga, Debit Gold MasterCard® PayPass™ kartica predstavlja ulaznicu u svet MasterCard Elite Srbija programa, koji nudi pogodnosti na 43 premijum lokacije iz oblasti mode i dizajna, ugostiteljstva, putovanja i mnogih drugih.

 

Pored standardnog i beskontaktnog načina plaćanja u zemlji i inostranstvu, Debit MasterCard® PayPass™ and Debit Gold MasterCard® PayPass™ karticama se može obavljati kupovina na internetu, kao i putem telefonske ili kataloške prodaje.

Leave a Reply