E-servisi

Novim klijentima AIK Banke MasterCard PayPass platni stiker

AIK Banka je misleći na potrebe građana koji se krajem godine uvek nađu pred dodatnim ili neplaniranim troškovima obezbedila gotovinske kredite uz brzu i efikasnu proceduru odobravanja. Bilo da se radi o plaćanju računa, kupovini poklona ili odlasku na putovanje gotovinski kredit AIK Banke omogućava dopunu kućnog budžeta iznosom od 10 do 100 hiljada dinara. Rokovi otplate su od 3 do 6 meseci uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 14.99 odsto godišnje.

Takođe, novim klijentima AIK Banke koji otvaraju tekući račun na raspolaganju je i MasterCard PayPass platni stiker, praktično i inovativno sredstvo za sva plaćanja. Platni stiker je pionirski poduhvat uveden ove godine na tržištu Srbije i jedan od najinovativnijih načina plaćanja u svetu.

Pored toga, olakšana kupovina obezbeđena je i svim korisnicima Dina Card, kreditne kartice AIK Banke. Naime, tokom zimskih praznika u decembru i januaru, svaka transakcija Dina Card-om od 2.000 ili više dinara donosi opciju odloženog plaćanja od 60 dana od datuma plaćanja ili podizanja novca. Transakcija se odlaže bez obzira na to da li je u pitanju kupovina/plaćanje na POS terminalu ili podizanje gotovine na bankomatu. U sezoni praznika, kada klijenti banke misle na svoje najdrže, AIK Banka poklanja kako bi se nesmetno uživalo u slavlju i početku nove godine.

Leave a Reply