E-servisi

Plaćanje DinaCard-om i u inostranstvu

Posle sedmogodišnjeg rada u Srbiji i blizu 150 miliona uspešnih plaćanja i podizanja gotovine u Srbiji, nacionalna platna kartica DinaCard će se prihvatati i u inostranstvu u više od 185 zemalja sveta počev od jeseni 2010. godine,  zahvaljujući ugovoru koji su potpisali predstavnici kompanije Discover Financial Services i Narodne banke Srbije.

DinaCard kartice će moći da se koriste na mreži kompanije Discover Financial Services, vlasnika nekih od najvećih kartičnih sistema kao što su Diners Club International  i Discover Card.

DinaCard kartice će se prihvatati na milionima prodajnih mesta koja na sebi nose znak Discover Card-a ili Diners Club International i na više od 675.000 mesta za isplatu keša širom sveta.

Discover Financial Services (NYSE: DFS) je jedan od najvećih izdavalaca u SAD. Njihova poslovna mreža se sastoji od Discover Network, sa milionima prodajnih mesta i bankomata, PULSE, jedne od najvećih mreža bankomata u SAD i Diners Club International, globalne mreže koja je prisutna u više od 185 zemalja sveta od 1950. godine.  Više informacija se može naći na  www.discoverfinancial.com.

Leave a Reply