E-servisi

PrestigioPlaza e-shop u novom ruhu

Prestigio je predstavio izmenjen izgled e-shopa PrestigioPlaza.com sa brojnim pogodnostima za korisnike.

Od marta 2012 vlasnici Prestigio proizvoda imaju mogućnost da osete drugačiji način kupovine u smislu komfora, pogodnosti, brige o korisnicima, informacija o proizvodima i ponude elektronskih knjiga. Na PrestigioPlaza.com svako može napraviti lični “My Prestigio” nalog i registrovati sve svoje Prestigio proizvode, bez obzira da li je to samo miš, tastatura ili High-Tech uređaj kao što je MultiPad Tablet PC, Nobile eBook Reader ili GeoVision PND.

“My Prestigio” predstavlja nov, privilegovan pristup sa brojnim pogodnostima za korisnike raznovrsne ponude na PrestigioPlaza. Pored atraktivne ponude Prestigio IT i CE proizvoda registrovani korisnici mogu svoj izbor napraviti između više od 220,000 elektronskih knjiga – i broj neprekidno raste – na 20 različitih jezika.

Još jedna i potencijalno najvažnija pogodnost je i mogućnost upotrebe posebnih prepaid kartica. Prestigio Market prepay kartice mogu se kupiti u vrednosti od 5€, 10€, 20€, 50€, 100€ . Plaćanje sa Prestigio Market prepaid karticama će pre svega uštedeti mnogo vremena. Kredit na prepay kartici će uštedeti vreme potrošeno na unošenje bankarskih detalja pri svakoj kupovini i korisnicima će pružiti užitak u kupovini jednim klikom. Pored toga, Prestigio Market prepay kartice mogu predstavljati odličan poklon i mogu se zameniti za bilo koji proizvod dostupan na PrestigioPlaza, bez obzira da li je to Prestigio proizvod ili medija sadržaj.

Sve kupovine obavljene uz pomoć Prestigio Market prepay kartica ili nekim drugim načinom plaćanja mogu se vršiti 24/7 u okviru “My Prestigio” naloga. Korisnici će imati i podršku servisa i mogućnost komunikacije na maternjem jeziku sa Prestigio ekspertima. My Prestigio osigurava svrstavanje pitanja u pravilnu kategoriju i dobijanje odgovora u što kraćem vremenskom periodu. Vlasnici registrovanih proizvoda imaće najnovije informacije o dostupnim drajverima, firmware i softverskim verzijama, lansiranju novih proizvoda i sve to – na jednom mestu. U budućnosti, korisnici će imati privilegiju dobijanja produžene garancije za registrovane proizvode ili da kontrolišu datum njenog isteka.

Redovno će postojati specijalne ponude i licitacije isključivo za registrovane članove “My Prestigio”.

Radi veće udobnosti, bezbednosti i transparentnosti , “My Prestigio” sada je one-stop-shop. Korisnici mogu kreirati u upravljati sopstvenom listom želja, proveriti stanje kredita i istoriju kupovine i preuzimanja.

Leave a Reply