E-servisi

Takovo osiguranje ponudilo mogućnost online kupovine polisa

Na početku sezone godišnjih odmora, tokom koje će mnogi otići na porodična ili individualna putovanja, Takovo osiguranje aktiviralo je na svom internet sajtu www.takovo-osiguranje.rs/putno mogućnost online kupovine polisa. Od kuće ili sa nekog drugog mesta na kome postoji internet moguće je naručiti dve vrste polisa koje su najpotrebnije za opušten put u inostranstvo, a to su- putno osiguranje i „pomoć na putu“.

Procedura naručivanja je jednostavna i kratka. Na sajtu se popuni online formular u kome treba ostaviti neophodne podatke za zaključivanje polise i odabrati željeni nivo pokrića rizika. U saradnji sa kurirskom službom polisa će narednog ili najkasnije za 2 dana biti dostavljena na kućnu adresu. Plaćanje naručene polise vrši se gotovinom prilikom dostave.

Online prodajni servis dostupan je u svakom momentu. Osiguranje se može poručiti radnim danima i vikendom, 24 časa dnevno. Na taj način, kupovina polise obavlja se bez nepotrebnog stresa i van svakodnevnih obaveza, uz uštedu vremena koje bi bilo potrebno za odlazak u turističku agenciju ili na prodajno mesto osiguravajućeg društva. Ova opcija može biti od koristi u poslednjem momentu za one koji zaborave ili ne stignu da kupe polisu, a u inostranstvu žele da obazbede sigurnost za sebe i svoju porodicu.

Sa polisom putnog osiguranja Takovo osiguranje obezbeđuje medicinsku negu kod iznenadnih bolesti ili nezgoda, dostavu lekova i pokriće troškova lečenja, asistenciju u slučaju gubitka prtljaga, krađe ili gubitka novca, 24 časa dnevno u inostranstvu. U toku je kampanja- besplatno osiguranje dvoje dece do 18 godina sa polisom porodičnog putnog osiguranja.

Za sve koji vozilom starosti do 10 godina idu na put, u slučaju da se vozilo pokvari ili stane, polisa pomoći na putu Takovo osiguranja garantuje brzu popravku manjeg kvara, šlep vozila, prevoz do prebivališta ili odredišta ako se vozilo ne može popraviti, hotel na jednu noć ako treba sačekati popravku i pokriće troškova popravke.

Leave a Reply