E-servisi

U RGZ puštena u rad nova Intranet mreža

Od 1. marta 2011. godine puštena u rad prva verzija Intranet servisa u Republičkom geodetskom zavodu. Korišćenje Intraneta je omogućeno svim službama koje su povezane u aktivni direktorijum Republičkog geodetskog zavoda.

Cilj uvođenja ovog servisa je da se obezbedi bolja informisanost i komunikacija u okviru Zavoda, uključujući servise koji omogućavaju podršku zaposlenima u njihovim svakodnevnim poslovnim aktivnostima, kao i rukovodiocima u upravljanju njihovim organizacionim jedinicama. Verujem da će se korišćenjem Intraneta smanjiti troškovi komunikacije unutar Zavoda uz istovremeno povećanje efikasnosti i pouzdanosti. Intranet će biti centralna lokacija za razmenu informacija, datoteka i podataka.

“Moja želja je da korišćenjem ovog servisa dobijate sva obaveštenja i potrebnu pomoć iz delokruga vašeg rada i rada Zavoda uopšte. Da bi Intranet bio uspešan i koristan neophodna nam je vaša saradnja. Od vas očekujem da se aktivno uključite u kreiranje i održavanje sadržaja i da dajete svoje komentare, sugestije i predloge za unapređenje Intranet servisa” izjavio je direktor Republičkog geodetskog zavoda Nenad Tesla, dipl.geod.inž.

 

Takođe, Intranet će obezbediti sistem za lako i brzo ažuriranje sadržaja koji će biti trenutno dostupni svim zaposlenima. Veoma važan faktor je da Intranet može da izvrši promovisanje korporativne kulture Zavoda, što podrazumeva unapređenje društvene odgovornosti, orijentacije ka pružanju usluga, transparentnosti i otvorene komunikacije i tolerancije uz poštovanje visokih profesionalnih standarda.

 

Leave a Reply