E-servisi

Uštede za korisnike BusPlus kartica kod mt:s-a, Tempa i Erste Banke

Korisnici Bus Plus kartica mogu da ostvare značajne uštede prilikom kupovine robe široke potrošnje i korišćenja mobilnog telefona i bankarskih usluga kod partnera ovog sistema: Mobilne telefonije Srbije, Tempa i Erste Banke. Benefit program može da se upotrebljava i pre zvaničnog početka primene novog sistema naplate karata u GSP-u.

Vlasnici BusPlus kartica koji su korisnici mt:s mreže, a prijave za benefit program, dobiće bonus dobrodošlice od 100 minuta za razgovore u mt:s mreži, 100 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 100 MB za prenos podataka. Pored toga, svakog meseca u narednih godinu dana biće im na raspolaganju i mesečni bonusi za razgovore, poruke i pristup Internetu.

Po istom principu, Tempo centri u Beogradu, vlasnicima BusPlus kartice obezbeđuju popust od 5% na svaku kupovinu radnim danima. Potrošačima je na raspolaganju više od 20.000 različitih proizvoda, od prehrambenih, preko kućne hemije, proizvoda za ličnu higijenu, do tehnike i multimedije. Popust od 5% uz BusPlus važi od ponedeljka do petka, a Tempo Centri su non-stop otvoreni.

Erste Banka je uz BusPlus pripremila četiri promotivna paketa: dva za zaposlene i po jedan za penzionere i studente. Zaposlenima je na raspolaganju izbor između šestomesečnog besplatnog korišćenja osnovnih proizvoda uz mogućnost uzimanja kredita bez naknade, i beskamatnog korišćenja kreditne kartice tokom šest meseci. Penzioneri uz BusPlus mogu da dobiju kredit od 40 hiljada dinara po duplo nižoj kamatnoj stopi od standardne, a studenti će imati besplatan paket proizvoda.

Da bi se ostvarile jedna ili sve ove pogodnosti, potrebno je da se korisnik prilikom prijavljivanja za BusPlus karticu prijavi i za BusPlus benefit program. Korisnici koji su već izvadili nove kartice, a nisu izabrali benefit program, mogu to da učine naknadno.

Podsećamo da se BusPlus elektronske kartice mogu izvaditi i na lokacijama ove tri kompanije u Beogradu, i to u poslovnicama Telekoma Srbija na Trgu Nikole Pašića 7, Bulevaru umetnosti 16a, Bulevaru kralja Aleksandra 84, Terazijama 24, na Obilićevom vencu 2 i ulicama Goce Delčeva 36 i Požeškoj 66, Tempo centrima na Kvantašu i Vilinim Vodama, i filijalama Erste Banke na sledećim adresama: Ratka Mitrovića 158, Trešnjinog cveta 1 i Jurija Gagarina 32.

Leave a Reply