E-servisi

Web trgovina Ekupi uvela plaćanje preko interneta DinersClub karticama

Ekupi.rs, regionalno najveća internet trgovina na Balkanu, uvela je jedinstvenu uslugu na našem tržištu – plaćanje preko interneta Diners Club karticom do 6 rata.

Ekupi još jednom dokazuje svoju istrajnost u želji da omogućiti potrošačima novu vrstu iskustva kod kupovine putem Interneta. U saradnji sa Diners Club International i kompanijom Corvus Info, od sada ekskluzivno na www.ekupi.rs možete kupovati i plaćati na rate svojom Diners Club karticom sa potpunom sigurnošću da je Vaša transakcija bezbedna i zaštićena, jer iza svega stoji Corvus Card Processing Service sa svojim CorvusPay sistemom. Svaka transakcija je zaštićena SSL protokolom i 128/256-bitnom enkripcijom.

Ekupi kompanija je uvek usmerena u stvaranje što šire baze zadovoljnih korisnika koji žele na što brži i jednostavniji način, po povoljnim i konkurentnim cenama, u svakom trenutku, da obave kupovinu iz svog doma, kancelarije ili iz pokreta, birajući iz najšireg mogućeg asortimana proizvoda i usluga, uz maksimalnu sigurnost, pouzdanost i efikasnost raznih načina plaćanja i vrsta dostave. Uskoro najavljujemo još novina na sajtu!

Leave a Reply