Internet

eKapija.com u internacionalnoj mreži “Tender-Service”

Poslovni portal “eKapija” (www.ekapija.com) omogućio je domaćem tržištu pristup najvećoj regionalnoj bazi tendera iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije, zemalja jugoistočne i srednje Evrope, kao i Evropske unije.

Preduzeće “eKapija.com” (www.ekapija.com) postalo je partner internacionalnog projekta “Tender-Service” (www.tender-service.com), koji je prisutan u čak 14 evropskih zemalja. Time će korisnicima biti omogućeno da u svakom trenutku odlučuju o učešću na tenderima preuzetim iz više od 1.000 različitih izvora, od kojih je više od 80 iz Srbije.

Pristup inostranim tenderima, još jedna je mogućnost za učešće naših firmi na međunarodnom tržištu, posebno domaćim, izvozno orijentisanim kompanijama, kojima je domaće tržište postalo tesno. Servis obuhvata sve privredne oblasti, a ono što je izuzetno značajno za dalju standardizaciju poslovanja prema insotranstvu, tenderi su klasifikovani po zvaničnim evropskim kodovima. Korisnici sistema svakoga dana na svoj email dobijaju tendere iz oblasti i iz zemalja koje sami izaberu, na engleskom jeziku ili na nacionalnom jeziku odabrane zemlje.

Ponuda tendera iz 14 zemalja je još jedna prilika da naše firme dobiju nove poslove u inostranstvu. U Srbiji posluje veliki broj firmi, koje svojim kvalitetom mogu da pariraju preduzećima u Evropi. To je dobra prilika da učešćem na međunarodnim tenderima, pokažu svoje potencijale i proboljšaju poslovanje – izjavio je Zdravko Lončar, direktor preduzeća eKapija.

Kako bi tenderi u potpunosti odgovarali specifičnim zahtevima i potrebama klijenata, eKapija je oformila posebnu službu za korisnike ovog sistema, koja pomaže klijentima u sastavljanju profila za najefikasnije pretraživanje i pronalaženje željenih podataka.

Leave a Reply