Internet

EPH preuzeo tri web portala u Hrvatskoj

Portali MojFaks (www.mojfaks.com), Teen385 (www.teen385.com) i Studentski Oglasnik (www.studentski-oglasnik.hr) pridruženi su EPH grupaciji u sklopu “Europa Digital” mreže portala, kako ističu u EPH, sa ciljem jačanja tržišne pozicije u segmentu mlađe populacije.

Ti portali su se u protekle dve godine etablirali kao tržišni lideri među tinejdžerima i studentima pružajući im kvalitetan sadržaj i informacije te su time postigli veliki doseg kod pomenute populacije, navode u EPH. Ugovor o strateškom povezivanju potpisali su Branimir Prskalo za firmu Domino Efekt, Tomislav Car za firmu Studentski Oglasnik, te kompanija Europa digital koja u EPH grupaciji zastupa i upravlja svim internet projektima i medijima. Finansijski detalji ugovora nisu objavljeni.

Strateško povezivanje sa Domino Efektom i Studentskim Oglasnikom deo je poslovne strategije i plana razvoja EPH za 2009. godinu na području digitalnih medija u kojem kroz kvalitetne projekte i sveže timove želimo da dodatno osnažimo našu poziciju lidera na području internet projekata za mlađu populaciju.”, izjavio je Petar Pavić, direktor Europa digitala.

“Izuzetno sam zadovoljan brzinom kojom je sve dogovoreno i drago mi je da je najveća medijska kuća u Hrvatskoj prepoznala Studentski Oglasnik kao zanimljiv i kvalitetan web projekat,” prigodno je izjavio Tomislav Car, direktor firme Studentski Oglasnik d.o.o., “Drago nam je da su u velikoj medijskoj kući kao što je EPH prepoznali naše portale i segment mladih kao izuzetno zanimljivo područje.”

“Oba će se projekta intenzivno dalje razvijati, a kao prvi korak već sada možemo najaviti lansiranje novog Teen385 portala kroz nekoliko dana, koji će biti redizajniran i više prilagođen korisnicima,” izjavila je Sonja Vukmirović, voditeljica projekata u firmi Domino Efekt d.o.o. (seebiz)

Leave a Reply