Internet

Equaliser – novi digitalni proizvod u obliku email-only servisa

Bauer Media (izdavačka kompanija sa centralom u Hamburgu, Nemačka, u vlasništvu porodice Bauer od 1875. godine) lansirala je novi digitalni proizvod u obliku email-only (samo putem mejla) servisa Bauer Media namenjenog publici fokusiranoj na fudbal, sa nazivom The Equaliser.

Izdanje je pokrenuto u saradnji sa sportskom kompanijom Opta, koja se bavi fudbalskom statistikom. Lansiranju ovog izdanja prethodila je objava još jednog digitalnog proizvoda The Debrief, ženski online magazin, kao deo strategije ovog izdavača da unovči publiku svojih digitalnih izdanja. Za razliku od Debrief-a, Equaliser nema svoju samostalnu digitalnu platformu i biće prosleđivan samo putem emaila.

Bauer_Media_Group

 

Equaliser cilja publiku od preko 1,4 miliona korisnika označenih kao ABC1 (ciljna grupa u ABC istraživanju) muškarci 25-45 godina koji informacije o fudbalu primaju online. Procenjeno je da ovi korisnici imaju potrebu za podacima i ciframa koje im stižu ažurno i direktno njima, a ne u okviru sajta na koji moraju da odu i da ga pretražuju. U ponudi će biti i pozicije za oglašivače.

Leave a Reply