Internet

eTV – domaći IT YouTube kanal

IT TV Produkcija, nezavisna televizijska produkcija iz Beograda, dobitnik je specijalnog priznanja za inovaciju u televizijskoj emisiji „eTV“ uvođenjem Internet portala www.live-e.tv , kao jedne od nagrada „IT Globus 2008“ koje već šestu godinu dodeljuje Mikro-PC World, vodeći domaći informatički časopis, za najbolje proizvode i usluge u oblasti informatičko-telekomunikacionih tehnologija u Srbiji.

Na eTV Web portalu se mogu pronaći svi prilozi iz ove popularne televizijske emisije posvećene informacionim tehnologijama, a za funkcionisanje je zaslužna direktna saradnja IT TV Produkcije sa kompanijom Agena i kompanijom YouTube, vodećim Web video portalom i jednom od najposećenijih Internet lokacija na svetu. Emisija „eTV“ se emituje od 2003. godine i posvećena je IT-ju i dešavanjima u ovoj dinamičnoj oblasti u Srbiji i svetu.

„Inovacija koju smo uveli postavljanjem priloga iz emisije eTV na naš Internet portal je naišla na odličan prijem naših gledalaca i partnera, a priznanje koje smo dobili od kolega iz časopisa Mikro-PC World samo potvrđuje da smo na pravom putu“, izjavio je Radomir Lale Marković, direktor IT TV Produkcije, na sinoćnoj svečanoj dodeli nagrada „IT Globus 2008“ u beogradskom hotelu Hyatt Regency. „Ovo je najznačajnija nagrada koju smo do sada dobili, upravo zato što je dobijena za uvedenu inovaciju, i obećavam da ćemo i ubuduće donositi najnovije svetske trendove vezane za internet i TV u Srbiju“, dodao je Marković.

Internet portal www.live-e.tv je započeo sa radom u junu 2008. i do sada ga je posetilo preko 10.000 gledalaca iz Srbije i regiona. Na portal je postavljeno preko 1000 priloga iz televizijske emisije „eTV“, koja se emituje nedeljom na televiziji FOX, uz snimke direktnih prenosa sa najznačajnijih domaćih IT događaja, kao što su SAP World Tour 08, Sinergija 08, IBM Forum, Cisco Expo, Pakom Roadshow 08 i mnogi drugi.

Leave a Reply