Internet

eTV tim praćen važnim priznanjima ulazi u 2011. godinu

IT TV Produkcija iz Beograda, nezavisna produkcijska kuća koja stoji iza projekata eTV i Live-e.TV, osvojila je još jedno posebno priznanje na nedavno održanoj dodeli nagrada „Diskobolos 2010“, koje je u kategoriji radio i televizijskih emisija posvećenihinformacionim tehnologijama dodelio Jedinstveni informatički savez Srbije – JISA. Ova nagrada dodeljena je za deset godina rada na emisiji eTV i edukaciji domaće javnosti u oblasti informacionih tehnologija, i treća je po redu koju je IT TV Produkcija osvojila u ovoj godini, nakon nagrada IT Globus 2010, za deset godina uspešnog rada na emisiji e-TV, i WebFest 2010, za razvoj i popularizaciju Interneta u Srbiji.

„Kvalitet našeg rada je očigledno prepoznat od strane mnogih naših kolega i saradnika, pa smo tako posle deset godina vrednog rada dobili ove za nas veoma važne nagrade, a takođe značajna potvrda došla je i od strane Radio Televizije Srbije, koja od nedavno emituje emisiju eTV“, rekao je ovim povodom Radomir Lale Marković, generalni direktor IT TV Produkcije.

Emisija eTV emituje se od početka decembra 2010. na Drugom programu RTS-a, nedeljom u 12:30. Pored rada na unapređenju sadržaja televizijske emisije, eTV tim je unapredio i izgled Internet TV portala www.live-e.tv, na kojem se sada lakše biraju i pregledaju sadržaji iz različitih oblasti – informacionih tehnologija, biznisa, sporta i zabave. Upotrebom najmodernijeg tzv. karusel rešenja na naslovnoj strani, video sadržaji su postali lako dostupni i pregledaju se u istom prozoru, a glavni adut portala pored kvalitetnih priloga u narednoj godini ostaju i direktni prenosi (Live Streaming) najznačajnijih IT događaja iz cele zemlje.

Leave a Reply