Internet · Provajderi

EUnet Connect Plus – besplatan internet i godišnja pretplata na Connect

EUnet i časopis Connect ponudili su korisnicima ADSL-a u Srbiji jedinstven paket usluga pod nazivom EUnet Connect Plus. Svi novi ADSL pretplatnici koji odaberu paket EUnet Connect Plus, pored 4 meseca besplatnog surfovanja internetom brzinom od 4 Mb/s, dobiće i godišnju pretplatu na Connect, najbolji evropski časopis za telekomunikacije.

U srpskom izdanju časopisa Connect, imate priliku da se godinu dana, svakog meseca, besplatno informišete o novim proizvodima i uslugama u telekomunikacijama, opštem pregledu tržišta, tehnološkim trendovima i dobijete praktične savete od velikog značaja kako za ICT profesionalce, tako i za ljubitelje telekomunikacija.

EUnet ADSL internet je trenutno nakvalitetniji i najpouzdaniji način da se povežete sa celim svetom. EUnet ADSL vam omogućava da razmenjujete multimedijalni sadržaj i surfujete internetom velikim brzinama koje u ovom trenutku dosežu do 16 Mb/s, a vaše telefonske linije ostavlja slobodne za telefoniranje.

Pored brzog pristupa internetu, svaki EUnet ADSL korisnik dobija:

  • do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom mesečno, korišćenjem EUnet Phone servisa, koji je automatski aktiviran.
  • mogućnost korišćenja IPTV – televizije nove generacije, mesec dana potpuno besplatno.
  • tehničku podršku koja im stoji na usluzi 24/7 za sva pitanja i informacije.

Leave a Reply