Internet · Provajderi

EUnet nagrađuje odlične učenike

EUnet obaveštava javnost da je ponovo pokrenuo veliku društveno-odgovornu akciju “EUnet za 5“. Cilj akcije je da se nagrade svi odlični učenikci u zemlji. Nagrada je besplatan DialUp Internet u periodu od 01. jula do 01. septembra 2008. godine.

Učenici poklon mogu da aktiviraju na svim naplatnim mestima EUneta, od 01. jula 2008. U akciju su uključene sve osnovne i srednje škole u Srbiji , a procena je da će ove godine biti 150.000 đaka sa odličnim uspehom.

Svim ostalim osnovcima i srednjoškolcima, koji ovu školsku godinu nisu završili sa odličnim uspehom, kao i studentima državnih i privatnih fakulteta, EUnet je u istom vremenskom periodu spremio letnje promotivne cene za flat dial-up u iznosu od 450 dinara za mesec dana i dva meseca EUnet ADSL-a po ceni jednog ukoliko se prijave do kraja avgusta.

Akcijom “EUnet za 5” EUnet želi da nagradi znanje i uspeh. Namera nam je da mladi steknu praktične veštine korišćenja internet tehniologije, neophodne svakom informacionom društvu. “EUnet za 5” deo je dugoročnog EUnet programa “Internet u školama“, u koji je već uključeno preko 60 srednjih škola.

EUnet korisni saveti

Kriterijumi za akciju “EUnet za 5”

Pronađite najbližeg distributera

Formular za registraciju Eunet FlatDial-in servisa za učenike

Napomena: Troškovi telefonskih usluga nisu uračunati u poklon.

Leave a Reply