Internet

Facebook kupio Friend.ly – društveni servis za pitanja i odgovore

Facebook šoping groznici nema kraja. Potvrđeno je da je najveća društvena mreža kupila Friend.ly – društveni servis za pitanja i odgovore koji je postao veliki hit.

“S velikim zadovoljstvom možemo recii kako smo kupili Friend.ly, internet kompaniju koja je stvorila sjajan servis koji ljudima omogućuje da se izraze i upoznaju druge kroz odgovaranje na pitanja. Već neko vreme se divimo uspesima njihovog tima, pa se radujemo njihovom doprinosu na našoj mreži. Sigurni smo da će imati veliki uticaj na način na koji milioni ljudi na Facebooku međusobno komuniciraju”, poručili su iz Facebooka.

Iz kompanije Friend.ly su kazali kako će njihov tim raditi na novim projektima na Facebooku, ali i da će nastaviti funkcionisati kao zaseban servis. Facebook već ima istoriju kupovanja “talentovanih” internet timova i gašenja njihovih starih projekata, ali se čini kako će u ovom slučaju napraviti izuzetak i dopustiti Friend.lyju da ostane otvoren. Barem zasad.

One thought on “Facebook kupio Friend.ly – društveni servis za pitanja i odgovore

  1. Hake

    Uopšte mi se ne sviđa ovaj Frijend.iju za pitanja i odgovore . kombinuje neka pitanja u nekoj kombinaciji na glup način .
    Mislim da sa ovim mogu samo Paparaco službe da se opravdaju. Smanjit će se broj nkorisnika Faceboka, samo je negativno.

Leave a Reply