Društvene mreže · Internet

Facebook stranica Ljubitelji kafe najbolja u regionu

Fejsbuk stranica „Ljubitelji kafe“, kompanije Strauss Adriatic, dobitnik je najvažnije regionalne internet nagrade „SoMo Borac Fejs“ koja je dodeljena na Weekend Media Festivalu održanom u Rovinju. Stranicu održava i vodi Executive Group, agencija za integrisane komunikacije.

„Izuzetna je čast osvojiti regionalnu nagradu za najbolju Fejsbuk stranicu u konkurenciji kakva je bila u Rovinju. Iz svih okolnih država stiglo je više od sto prijava u svih 11 kategorija. „Ljubitelji kafe“ predstavljaju izuzetan izazov, jer mreža naših fanova svakog dana raste, a mi smo tu da im uvek ponudimo nešto novo i zanimljivo. Svojim sadržajima smo pomerili granice on line kumunikacije sa potrošačima, a da je tako potvrđuje i naša baza fanova sa kojima svakodnevno imamo izuzetno intenzivnu interakciju“, istakla je Olivera Jokić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Strauss Adriatic.

so-mo-borac

Weekend Media Festival šestu godinu zaredom okuplja medijske, marketinške i profesionalce iz oblasti odnosa s javnošću iz čitave Evrope. Ove godine, po prvi put, organizovana je dodela nagrada SoMo Borac, koje su uručene kompanijama za najuspešnije komunikacione projekte iz oblasti društvenih mreža i mobilnih aplikacija. Najbolje Fejsbuk (Facebook) stranice, Tviter (Twitter) ili Instagram profili, kao i najinteresantniji viral godine, samo su neke od kategorija koje su se našle u okviru nove regionalne internet nagrade.

Leave a Reply