Internet

Firma “Engineers” predstavnik Srbije na Evropskoj nedelji interneta

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je firma “Engineers” (www.enginee.rs) iz Beograda jedini predstavnik Srbije na Evropskoj nedelji interneta, koja se prvi put održava u Londonu od 8. do 12. novembra.

sU saopštenju se navodi da će se na ovoj manifestaciji okupiti vodeće evropske i svetske internet kompanije i dodaje da je osnivač firme “Engineers” mladi IT stručnjak Ivan Trajković.

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo ističe važnost i potencijal malih i srednjih preduzeća, kao bitnih aktera u privlačenju stranih investicija i zapošljavanju mladih.

Takođe, resorno ministarstvo mlade ljude vidi kao primarnu ciljnu grupu kojoj je potreban kontinuirani rad na stručnom usavršavanju jer su upravo oni osnova i budućnost tehnološkog razvoja moderne Srbije.

Predstavljanje naše kompanije na ovako bitnom festivalu odličan je primer za promociju informacionih i komunikacionih tehnologija u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Leave a Reply