Internet

FK Crvena Zvezda i EUnet – Partnerstvo za kvalitetno online iskustvo

Danas je u Medija centru stadiona Crvena zvezda održana konferencija za medije kojom je najavljen početak saradnje FK Crvena zvezda i lidera na polju Internet komunikacija, kompanije EUnet.

Novi partner Crvene zvezde, kompanija EUnet ovom prilikom je najavila sve buduće zajedničke aktivnosti usmerene ka poboljšanju usluge koja će navijačima omogućiti da u svakom trenutku prate događaje svog omiljenog kluba u online okruženju.

“Čast nam je što je FK Crvena zvezda našoj kompaniji poverila brigu o svom kompletnom online prisustvu, kako bi svi njeni verni navijači u svakom trenutku mogli da se informišu o dešavanjima u klubu, kao I da na najbezbedniji način kupuju karte I navijačke rekvizite u Zvezdinoj online prodavnici. U planu je proširenje saradnje u vidu specijalnih paketa za sve Zvezdine navijače, a za sada smo im obezbedili potpuno besplatna tri meseca korišćenja EUnet ADSL Interneta. U nastavku saradnje možete da očekujete da ćemo sve utakmice Crvene zvezde prenositi online, putem servisa video striming, rekao je Milan Miličić, direktor marketinga I prodaje EUneta.

Goran Bročić, direktor marketinga Crvene zvezde je izrazio svoje zadovoljstvo saradnjom i tom prilikom je izjavio: “Crvena zvezda nastavlja da radi i sarađuje sa liderima u svim delatnostima. Ovaj ugovor sa EUnetom je za nas čast i obaveza i sigurno je da će šampionski hod biti još lakši kad je EUnet uz nas”

Leave a Reply