Internet

Formular.rs – najbolji projekat u oblasti e-uprave prema oceni žirija Web Festa

Sinoć je u skupštini grada Beograda održana ceremonija uručenja priznanja za najbolje web sajtove i projekte u okviru Web Festa 09Formular.rs je bio nominovan u kategoriji e-uprava, i drago nam je da sa vama možemo da podelimo lepe vesti – svi zajedno smo osvojili nagradu žirija.

Projekat Formular.rs je započet pre godinu dana, inicijativom grupe građana republike Srbije kojima je dosadilo da sate i dane provode u čekaonicama ispred šaltera.

Naišli smo na veliku moralnu podršku javnosti za sprovođenje ove inicijative, te je do sada zahvaljujući požrtvovanosti ljudi iz čitave zemlje sakupljeno više od 450 procedura za dobijanje raznih dokumenata – od vađenja lične karte ili vozačke dozvole, pa do procedure za dobijanje građevinske dozvole.

Nadamo se da će ovo priznanje doprineti popularizaciji projekta i biti jedan od koraka ka skraćivanju vremena potrebnog za dobijanje dokumenata i poboljšanju komunikacija sa državnim organima.

Na projektu učestvuju Zoran Torbica, Miljana Stefanović, Milan Stanojević – David, Marko Kostić, Vladimir Aleksić – Valeks, Vladimir Trkulja, Dragana Petković, Nemanja Vladisavljević, Veroljub Zmijanac i Vukašin Stojkov – i biće nam drago da i vi postanete deo inicijative koja nam svima život može učiniti lakšim i jednostavnijim.

Leave a Reply