Internet

Future Media nova srpska kompanija za internet i korporativno izdavaštvo

Kompanije Color Press Group i McCann Erickson Public Relations, osnovale su danas  novu kompaniju Future Media sa ciljem da prošire svoje poslovanje u oblasti novih medija i ostvare poslovni uspeh i na poljima korporativnog  i internet izdavaštva.

Kao lideri u oblastima u kojima poslujemu, cilj nove zajedničke firme je da uđe u nove poslovne izazove kroz pronalaženje i razvoj novih kanala komunikacije, kao i da se pozicionira kao tržišni lider u oblastima korporativnog i internet izdavaštva.

Color Press Group, vodeći izdavač magazina u regionu, i McCann Erickson Public Relations, najveća specijalizovana agencija za poslovne komunikacije, u maju 2009. godine su ujedinili svoje potencijale i osnovali novu zajedničku kompaniju Future Media d.o.o.

Prvi projekat nove kompanije  je ženski lifestyle portal www.lepotaizdravlje.rs napravljen je da bi zadovoljio sve potrebe savremene žene (od 17 do 77 godina), da na jednom mestu svakoga dana dobije sve potrebne informacije neophodne da živi zdravije, lepše i srećnije. Nije u pitanju samo slogan. Niz stručnjaka iz svih oblasti medicine pomaže u bržoj i efikasnijoj borbi i preventivi širokog spektra psihofizičkih problema, beauty eksperti daju savete za negu tela i lica koja neutrališe posledice života i godina, stilisti i šminkeri otkrivaju kako da iz sebe izvučete najbolje, dok psiholozi i sociolozi preporučuju najbolje načine za korišćenje sopstvenih potencijala i uče nas da živimo mirnije, sporije, srećnije…

Sedište kompanije koja funkcioniše kao samostalni pravni subjekat se nalazi u Beogradu, a u vlasničkoj strukturi obe kompanije učestvuju sa 50%.

Leave a Reply