Internet

Gasi li se i Hotfile.com?

Osnivač i vlasnik Hotifile.com servisa za razmenu fajlova Anton Titov navodi da se registrovao kao agent DCMA i da upozorava svoje korisnike na povrede autorskih prava. Američko udruženje filmskih stvaralaca okomilo se na Hotfile, tužeći ga sudu na Floridi zbog kršenja autorskih prava. MPAA smatra da je Hotfile jednak kao i Megaupload i zahteva zabranu rada i trenutno gašenje.

Hotfile se pokušava odbraniti različitošću od LimeWirea, Napstera, Megauploada i ostalih do sada prokazanih sajtova, aili Udruženje ne odustaju i tvrdi da je zapravo Hotfile najgori od svih, jer plaća korisnicima postavljanje piratskog materijala.

Osnivač i vlasnik Anton Titov protivno optužbama, navodi da se registrovao kao agent DCMA i da upozorava svoje korisnike na povrede autorskih prava, ali istovremeno ne ispunjava zahteve kompanija koje od njega traže uklanjanje materijala za koji dokazuju da je njihov.

Hoće li Titov izdržati u borbi pokazaće se već sledeće nedelje, ali velika je verovatnoća da će u opštoj histeriji morati da poklekne i ugasi Hotfile servis.

One thought on “Gasi li se i Hotfile.com?

  1. Aca

    Ne da neću kupovati CD-DVD-VHS itd. izdanja jadnih i oštećenih audio-video-multimedijalnih itd. izdavača, nego NIKADA. Kada bi tako svi uradili, eeeee…

Leave a Reply