Internet

Google Enterprise rešenja u PKS

Miadria d.o.o., Google Inc i Privredna Komora Srbije danas su u Beogradu organizovali skup za velike kompanije na kojem su predstavljena Google Enterprise rešenja.

 

Adriana Baranek, Direktorka kompanije Miadria d.o.o, autorizovanog Enterprise partnera kompanije Google,  Ula Leciejewska, regionalni Channel Manager kompanije Google za srednju, Istočnu Evropu i Rusiju i Jelena Jovanović, sekretar udruženja informatičke delatnosti u Privrednoj Komori Srbije, predstavile su prednosti korišćenja ovih rešenja u svakodnevnom poslovanju brojnim okupljenim predstavnicima velikih kompanija koje posluju u Srbiji.

google

Milijarde ljudi koriste Google proizvode i usluge kako bi olakšali svakodnevni život. Ti proizvodi, unapređeni dodatkom poslovnih mogućnosti, čine kompaniju produktivnijom, inovativnijom i uspešnijom: Google Enterprise rešenja koristi 58 odsto od 500 najvećih svetskih korporacija sa liste Fortune 500, 66 odsto od 50 najboljih start-up projekata i 72 od 100 najboljih univerziteta, sve sa ciljem da njihovi zaposleni rade u bilo koje vreme, s bilo kog mesta, na bilo kom uređaju, bez gubitka sigurnosti i kontrole.

 

Posebna pažnja bila je posvećena tome kako Google Apps aplikacije namenjene kompanijama mogu unaprediti modernu komunikaciju, produktivnost i saradnju, čime i kompanije postaju što uspešnije, kao i kako se jedna od najmoćnijih globalnih infrastruktura, Google Cloud platforma,  može iskoristiti u savremenom poslovanju u Srbiji. Pored toga, bilo je reči i o korišćenju Google Enterprise Search alatki koje omogućavaju Google kvalitet pretraživanja u korporativnoj primeni. Dodatno i Google Maps for Business omogućavaju i vizuelizaciju sopstvenih poslovnih podataka na mapama.

 

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas bili u prilici da ovako uvaženim gostima, predstavnicima najvećih kompanija u Srbiji, predstavimo kako Google Enterprise rešenja mogu unaprediti i njihovo poslovanje. Primena ovih rešenja i alatki omogućiće kompanijama koje posluju na domaćem tržištu kako uštedu, kroz ekonomičniju i racionalniju organizaciju poslovanja, tako i konkurentsku prednost u vremenima velikih ekonomskih pomeranja na globalnom nivou i promena, kojima svedočimo.“ Izjavila je Adriana Baranek, direktorka kompanije Miadria.

„Kako bi kompanije i na tržištu Srbije na najbolji način iskoristile prednosti Enterprise rešenja kompanije Google, u prilici smo da, kroz blisku saradnju s klijentima, pružimo dodatne usluge prilagođavanja Google Apps aplikacija prema specifičnim potrebama klijenata.” dodala je Baranek.

 

Ovaj skup održan je u prostorijama Privredne Komore Srbije i okupio više od 30 predstavnika najvećih kompanija u Srbiji koje posluju u različitim oblastima.

Leave a Reply