Internet

Grupovina KupiMe.com predstavlja poklone za Novogodišnje praznike

Portal za grupnu kupovinu KupiMe.com je u decembru spremio veliki izbor atraktivnih ponuda za predstojeće praznike. Uz popuste koji idu i preko 60% moguće je obaviti idealnu prazničnu kupovinu uz značajnu uštedu.

Ukoliko spadate u one koji danima obilaze grad u potrazi za idealnim kalendarom, u ponudi je mogućnost izrade kalendara za 2013. godinu sa omiljenom fotografijom. Naravno, možete i proširiti poklon u vidu foto paketića sa šoljom, puzzlama, foto magnetom i čestitkom za samo 990 din.

Prazničnu atmostferu možete obogatiti novogodišnjim nadstolnjacima raznih dimenzija po ceni već od 250 din.
Za one koji vole nakit, u ponudi su srebrne ogrlice sa priveskom koje su na popustu od čak 50% kao i minđuše odnosno ogrlica sa poludragim kamenjem u izradi Ateljea Violett koje je moguće pazariti za samo 300 din.
Pokloni za decu su uvek bitna stavka u dnevnom budžetu a uz vaučer od čak 40% popusta na CARTERS dečje modele garderobe moćićete da obradujete svoje dete lepim i korisnim darom. A idealan poklon za svaku dečju sobu je i dekorativni čiviluk sa imenima i motivima crtanih junaka.

Ovo je samo deo odlične novogodišnje ponude grupne kupovine Kupime. Pratite KupiMe i nemojte propustiti nove akcije i popuste.

Leave a Reply