Internet · Provajderi

Grupovina “Tržni Centar” – prvi Internet tržni centar u Srbiji

Danas je otvoren još jedan web sajt za grupnu kupovinu – Tržni Centar. Kratori  Tržni Centar predstavljaju kao “prvi Internet tržni centar kod nas”, koji zapravo predstavlja  novu ponudu grupovina.rs sajta – tipičnog sajta za grupne kupovine sa popustima.

Grupovina Tržni Centar je mesto na kome će svako biti u prilici da pronađe ponude koje odgovaraju njegovim ličnim potrebama i individualnoj dinamici jer će svaka od ponuda biti na stalnom popustu, a naravno kao i sve na Internetu, Grupovina Tržni Centar je otvoren 24 sata, 7 dana u nedelji. Kada i šta kupiti iz bogate ponude sada je samo izbor korisnika. U Grupovina Tržnom Centru biće moguće uštedeti i uživati u razgledanju šarenih izloga. Jednostavno je odabrati željenu uslugu ili robu uz posebnu pogodnost vrednosnih vaučera kojima se ostvaruju popusti.

U Grupovina tržnom centru može se pronaći odeća, obuća, putovanja, nakit, knjige, restorani, tehnički uređaji, sve za uređenje doma, brojne zdravstvene i kozmetičke usluge. Sjajna ponuda, niske cene i želja da korisnik uvek bude zadovoljan, više je nego dovoljan poziv da obiđete radnje Grupovina Tržnog Centra na stalnoj adresi grupovina.rs/tc/.

Leave a Reply