Internet

HP Mobile Connect pripejd servis za globlani mobilni širokopojasni pristup

HP Mobile Connect je pripejd servis za mobilni širokopojasni pristup koji se odlikuje konkurentnim cenama. On je u potpunosti integrisan u određene modele HP ProBook i HP EliteBook notebook računara, kao ii HP ElitePad 900 tablet.

U saradnji sa kompanijom Cubic Telecom, HP Mobile Connect pruža lokalnu i međunarodnu pokrivenost po lokalnoj ceni, korišćenjem bežične infrastrukture glavnih mobilnih operatora. Korisnici mogu birati između nekoliko paketa za korišćenje usluga u njihovoj državi ili u inostranstvu kroz Fearless Roaming Plan, koji predstavlja roaming paket po povoljnoj ceni koji omogućava servis u više zemalja bez bojazni oko roaming tarifa.

hp mobile connect

Isplativo, sigurno, jednostavno i fleksibilno rešenje za mobilni širokopojasni pristup, HP Mobile Connect omogućava i zaposlenima u pokretu lako praćenje računa i korišćenja mobilnog širokopojasnog pristupa, uz kupovinu dodatnih servisa po potrebi.

Dostupan na HP poslovnim tabletima i notebook računarima sa integrisanom Qualcomm® GobiTM 3G i 4G tehnologijom, HP Mobile Connect omogućava korisnicima kupovinu bežičnog širokopojasnog pristupa u svojoj državi, čime se izbegava vezivanje ugovorom za nekog operatora, kao i traženje tačaka za bežični pristup.

  • HP Mobile Connect servis je dostupan u Evropi sa lokalnim paketima u Belgiji, Irskoj, Luksemburgu, Holandiji i Velikoj Britaniji. HP nudi besplatnu probu I lokalni paket po početnoj ceni od 1,25€ za tri sata korišćenja usluge. Postoje i dnevni, nedeljni i mesečni paketi (cene se razlikuju od zemlje do zemlje).

Leave a Reply